Søg

EasyJet fly - billige flybilletter med EasyJet

Flybilletter med EasyJet

Køb billige EasyJet flybilletter nu. easyJet er et britisk lavprisflyselskab stiftet tilbage i år 1995. Selskabet er i dag Europas næststørste lavprisflyselskab med over 60 millioner passagerer årligt. Køber du flybilletter med easyJet, har du mulighed for at flyve til større lufthavne på trods af den lave pris. Samlet set flyver easyJet hele 600 ruter i mere end 30 lande. easyJet har en mission om at være det ledende lavprisselskab i Europa, hvor du både kan rejse nemt, enkelt og ikke mindst billigt. På easyJets hjemmeside har de udviklet en funktion kaldet "Administrer booking", hvor du som rejsende kan checke ind online, se og ændre din reservation, hvis det er nøvendigt. Tilmed er det også her, du kan tilkøbe bagage, valg af sæde og andre ekstra services. Udover flybilletter tilbyder easyJet reservation af hoteller via deres samarbejde med booking.com. Du kan også leje bil igennem flyselskabet, da de også har et samarbejde med biludlejningsselskabet, Europcar.


Information om håndbagage

Alle passagerer, der har købt flybilletter med easyJet, må hver medbringe et stykke håndbagage, som må måle op til 56 x 45 x 25 cm. Til gengæld er der ingen vægtbegrænsning på din håndbagage, så længe den overholder ovenstående mål. Hvis du er medlem af easyJet Plus, har købt en "Flexi fare"-, "Upfront"- eller "Extra Legroom"-billet må du også medbringe en lille håndtaske eller computertaske, der maks. må måle 45 x 36 x 20 cm. I flyets kabine er der en begrænset mængde plads til bagage, og derfor vil din håndbagage i tilfælde af et fuldt booket fly og mangel på plads blive checket ind omkostningsfrit. Dette kræver blot, at din håndbagage overholder de angivne ovenstående mål.


Størrelse og pris på medbragt bagage

Hvis du har købt billige easyJet flybilletter og ønsker at medbringe indchecket bagage, er det nemmeste og billigste at tilkøbe det online via easyJets hjemmeside under "Administrer bookinger" eller via din smartphone. Dette koster mellem 120 kroner og 220 kroner pr. taske pr. flyvning. Hvis du tilkøber indchecket bagage umiddelbart inden afgang i lufthavnen, koster det fra 320 kroner pr. taske pr. flyvning. Du kan som standard tilkøbe helt op til tre stykker indchecket bagage pr. person. Vejer din bagage mere end 20 kilo, eller det antal kilo, som du har tilkøbt, vil du blive opkrævet et gebyr for overvægt. Det enkelte stykke bagage må dog maksimalt veje 32 kilo af hensyn til sikkerheden.


Valg og tilkøb af særligt sæde

Når du booker flybilletter med easyJet og ikke har betalt ekstra for et særligt sæde, vil du blive tildelt et sæde af easyJet, når du checker ind. Vær dog opmærksom på, at du ikke er sikret at sidde sammen med dine rejsekammerater, hvis det er to separate reservationer, I rejser under. Hvis du gerne vil sikre dig dette, en vinduesplads, en gangplads eller ekstra benplads, anbefales det at tilkøbe dette inden afgang via easyJets hjemmeside eller i lufthavnen. Køber du en "Extra Legroom"-billet eller en "Up Front"-billet, vil du samtidig være blandt de første til at boarde flyet.


Tilbud og nyheder fra easyJet

Som noget nyt har easyJet lavet en inspirationsside på deres hjemmeside under "Inspirer mig" til dig, som ikke ved, hvor din næste rejse skal gå hen. Her har easyJet gjort det nemt for dig at vælge ved hjælp en simpel søgefunktion, så du kan tilpasse rejserne til dine præferencer og ønsker. Herefter parrer easyJet dine ønsker med deres bedste tilbud og en kort rejseguide om destinationen, så du kan få det optimale ud af den valgte destination.