Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mine reservationerHar du brug for hjælp?Ring for at booke004582568473Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Zakinthos

Flyvninger til Zakinthos

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne Zakinthos for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Zakinthos, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Når du booker en flyvning til Zakinthos ved brug af Bravoflys søgemaskine, ved du at du kan drage fordel af mere end ti års erfaring indenfor området. De som flyver hyppigt ved hvor meget det betyder.

Når du gennemser vores tilbud på flyvninger til Zakinthos så prøv at følge dit instinkt, hvis du ændrer filtrene i søgemaskinen, kan du også ændre tilbuddene på flyvninger til Zakinthos, én dag kan gøre en stor forskel - tro på eksperterne.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Zakinthos

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 10,00 kr
Kaffe med mælk 23,00 kr
Måltid hos McDonald's 48,00 kr
Vand (0,33 liter) 4,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Enkeltbillet 13,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 22,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 372,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 894,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 3.281,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Zakinthos