Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Yakima

Flyvninger til Yakima

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Yakima - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Sammenlign prisen for din flyvning Yakima med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Yakima, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Yakima, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Yakima så vel som mange andre fordele.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Yakima

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 15,00 kr
Kaffe med mælk 25,00 kr
Måltid hos McDonald's 43,00 kr
Vand (0,33 liter) 9,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 152,00 kr
Enkeltbillet 6,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 18,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 205,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 292,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 21.064,00 kr