Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Van

Flyvninger til Van

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Van på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Hvis du har tid til overs, så anbefaler vi at du bruger den på at søge den perfekte flyvning …ellers er alt hvad du behøver at gøre at tilpasse søgningen med filtrene og flyve afsted til Van

Hvis du er på udkig efter en flyvning til Van til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til Van vil komme frem som ved magi.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Van men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Van en god grund til at bede om fri.

Hvad venter du på? Book din næste rejse med Bravofly… du bidrager med din passion for at rejse og vi bidrager med vores erfaring som førende i Europa for den online rejseindustri.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Van

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 8,00 kr
Kaffe med mælk 8,00 kr
Måltid hos McDonald's 21,00 kr
Vand (0,33 liter) 2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 231,00 kr
Enkeltbillet 3,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 14,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 223,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 111,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 2.252,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Van