Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mit BravoflyHar du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?004582568473Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen - Yderligere hjælp vil blive tilvejebragt på engelsk Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Fortrolighedspolitik

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen - Yderligere hjælp vil blive tilvejebragt på engelsk

Fly til Makassar

Flyvninger til Makassar

På udkig efter en lavprisflyvning til Makassar er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Makassar.

Hvad venter du på? Book din næste rejse med Bravofly… du bidrager med din passion for at rejse og vi bidrager med vores erfaring som førende i Europa for den online rejseindustri.

Når du gennemser vores tilbud på flyvninger til Makassar så prøv at følge dit instinkt, hvis du ændrer filtrene i søgemaskinen, kan du også ændre tilbuddene på flyvninger til Makassar, én dag kan gøre en stor forskel - tro på eksperterne.

Sammenlign prisen for din flyvning Makassar med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Vælg den flyvning som passer dig bedst mellem adskillige valgmuligheder, vores søgemaskine tilbyder at komme til Makassar, Bravofly tager sig af resten.

Leveomkostninger Makassar

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 13,00 kr
Kaffe med mælk 7,00 kr
Måltid hos McDonald's 20,00 kr
Vand (0,33 liter) 1,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 61,00 kr
Enkeltbillet 2,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 3,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 239,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 181,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 2.471,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Makassar

Top flyselskaber