Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Tjekkiet

For vores mest dovne kunder, har vi allerede udvalgt nogle af de bedste tilbud på flyvninger til Tjekkiet. Du kan finde dem ved at scrolle ned ad siden. Vælg den som passer dig bedst.

Bravofly er den førende søgemaskine for lavprisflyvninger i Italien, skabt ved hjælp af 100% italiensk teknologi. Søg efter dine lavprisflyvninger til Tjekkiet, du vil blive overrasket af det antal kombinationer som er til rådighed.

For at søge efter dine flyvninger til Tjekkiet, udfyld bare søgeskemaet, start søgningen og vælg den flyvning som passer dig bedst.

Når du har købt dine flybilletter til Tjekkiet, så download Bravoflys app til smartphone, så du kan finde lavprisflyvninger hvor du end er, selv på Papua New Guinea hvis der er en forbindelse.

Fortsæt med at besøge Bravoflys hjemmeside for at planlægge dine rejser præcist som du ønsker det og med maksimal sikkerhed. Hvis du booker med Bravofly, så tag også Scacciapensieri forsikring med - det vil være meget mere afslappende at rejse.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Tjekkiet

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

  • Fly til Prag

    Afgang den 5. februar 2018 og tilbage den 7. februar 2018

    fra 450 kr
    36 dage siden

Leveomkostninger Tjekkiet

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 4,00 kr
Kaffe med mælk 12,00 kr
Måltid hos McDonald's 35,00 kr
Vand (0,33 liter) 6,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 153,00 kr
Enkeltbillet 7,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 12,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 217,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 458,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 6.582,00 kr