Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Tashkent

Flyvninger til Tashkent

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Tashkent på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Når du booker en flyvning til Tashkent ved brug af Bravoflys søgemaskine, ved du at du kan drage fordel af mere end ti års erfaring indenfor området. De som flyver hyppigt ved hvor meget det betyder.

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger Tashkent for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Tashkent men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Tashkent en god grund til at bede om fri.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Tashkent

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 2,00 kr
Kaffe med mælk 6,00 kr
Måltid hos McDonald's 17,00 kr
Vand (0,33 liter) 3,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 120,00 kr
Enkeltbillet 1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 13,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 221,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 1.263,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 1.579,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Tashkent