Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Tirgu Mures

Flyvninger til Tirgu Mures

Fly Tirgu Mures

Sammenlign prisen for din flyvning Tirgu Mures med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Hvad venter du på? Book din næste rejse med Bravofly… du bidrager med din passion for at rejse og vi bidrager med vores erfaring som førende i Europa for den online rejseindustri.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Tirgu Mures, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Tirgu Mures så vel som mange andre fordele.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Tirgu Mures - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Spar på rejsen! Hvis du ønsker at finde en lavprisflyvning til Tirgu Mures, så brug Bravoflys søgemaskine og du kan finde dine lavprisflyvninger på under 5 minutter.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Tirgu Mures

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 5,00 kr
Kaffe med mælk 8,00 kr
Måltid hos McDonald's 32,00 kr
Vand (0,33 liter) 4,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 92,00 kr
Enkeltbillet 3,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 3,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 209,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 338,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 2.646,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Tirgu Mures

Top flyselskaber