Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Syrien

Det er virkelig nemt at finde en flyvning til Syrien: udfyld bare søgemaskinens tomme felter, start søgningen og vælg den flyvning til Syrien som passer dig bedst.

Vi har udvidet resultaterne af vores søgninger med en liste af tilbud på flyvninger til Syrien og vi er sikre på at du vil finde den flyvning som passer dig bedst. Hvis ikke, begynd en ny søgning.

Hvis du er kommet til vores søgemaskine til lavprisflyvninger fordi du har brug for en flyvning til Syrien. Udfyld søgeskemaet, start søgningen og vælg den lavprisflyvning som passer dig bedst.

Hver gang du organiserer dine rejser ved at bruge de redskaber Bravofly stiller til rådighed, ved du at du er i hænderne på eksperter indenfor verdensrejser.

Hvis du har fundet dine flybilletter til Syrien hurtigt, så bliv bare på Bravoflys hjemmeside lidt længere. Download vores app til smartphone: den gratis version har allerede al poweren fra Bravoflys søgemaskine til lavprissøgninger.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Syrien

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Syrien

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 7,00 kr
Kaffe med mælk 7,00 kr
Måltid hos McDonald's 22,00 kr
Vand (0,33 liter) 2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 88,00 kr
Enkeltbillet 1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 3,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 264,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 152,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 508,00 kr