Har du brug for hjælp?

Fly til Sydney

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Flyvninger til Sydney

Fly Sydney

Når I ankommer med flytil Sydney, så er den videre rejse ud i byen nem.Airport Link-togene kører med ca. 10 minutters mellemrum fra bådeudenrigs- og indenrigsterminalen og ind til centrum af Sydney påbare 13 minutter. Der kører også busser fra lufthavnen og ind tilbyen, og I finder nemt de godt markerede busstoppesteder lige udenforalle terminaler.

Rundt om Sydney

Sydney er Australiens største by oghovedstad i staten New South Wales. Det var her, at de førsteeuropæere slog sig ned, da de kom til landet. I 2011 havde Sydneyca. 4,5 millioner indbyggere, og det er en moderne og livlig storbymed masser af tilbud til turister og tilrejsende. Sydney har et megetveludviklet offentligt transportsystem, og det er nemt at komme rundti byen uden en bil. Busserne kører 24 timer i døgnet, letbanen eren naturlig og integreret del af bybilledet, og færgerne sejler fraCircular Quay til mange destinationer i byen på faste tider og tilfaste stoppesteder. I Sydney har man naturligvis en 'hop on hopoff'-bustur beregnet for turister, og det er en fantastisk måde atlære byen at kende på. Så det kan absolut anbefales til alle.

Sydney Opera House

Har man først købtflybilletter til Sydney, må man ogsåse Sydney Opera House, Sydney Harbour Bridge, Royal Botanic Gardens,Sydney Harbour og Bondi Beach for bare at nævne et lille udpluk afSydneys mange attraktioner. Sydney Opera House er kendt i hele verdensom et af de mest berømte ikoner for en by. Operahuset liggerplaceret på Bennelong Point midt i Sydney havn og er, på trods afmegen polemik, da bygningen blev opført, byens mest elskede vartegn.Operahuset blev, som bekendt, tegnet af den danske arkitekt JørnUtzon og er med på den danske kulturkanon, som er en liste med 108kunstværker, som man, fra officiel side, finder er betydningsfulde iforhold til den danske kulturarv. Koncertsalen i Operahuset kan rumme2679 personer. I kan komme med på en rundvisning i Operahuset ogkomme bag kulisserne; på turen kommer I til nogle af de områder,der normalt kun er for personale og kunstnere. Måske er I heldige atmøde skuespillere, dansere og musikere, mens de varmer op tilaftenens forestillinger, på rundvisningen. Sydney Opera House erfredet af UNESCO, og I får historien om bygningen og masser afinsiderviden, som bliver fortalt af dygtige og professionelle guiderpå jeres rundvisning. I kan slutte turen af med morgenmad i TheGreen Room, som ellers er forbeholdt kunstnere og personale.

Sightseeing

Sydney Harbour Bridge er et afAustraliens mest kendte bygningsværker og en af byens størsteturistattraktioner. Broen er fra 1932, er 1149 meter lang, buenspænder over 503 meter og er på det højeste punkt 134 meter overhavets overflade. Man kan komme helt op på toppen af buen på enorganiseret klatretur; hele vejen op er der en fantastisk udsigt overSydney, og er man i form, så er denne tur en meget stor oplevelse.

Royal Botanic Gardens, som ligger optil Operahuset, er en af de vigtigste, historiske botaniske haver iverden. Man kan næsten ikke undgå et besøg i parken, da mannærmest skal igennem denne for at komme til Operahuset. Men den er isandhed også et besøg værd. Sydney Harbour eller Port Jackson eren naturhavn og på sin vis Sydneys omdrejnings- og knudepunkt. 7 kmøst for Sydney ligger Bondi Beach, som er en af de mest besøgteturistattraktioner i Australien. Den ca. 1 km lange sandstrand ernæsten altid fyldt med mennesker og er naturligvis et must forenhver australiensrejsende.

Er du til museumsbesøg, så er Museumof Contemporary Art på Circular Quay et fantastisk sted at besøge.Her udstilles ca. 4000 genstande lavet af Australske kunstnere. PåArt Gallery of NSW kan du opleve både nutidig og ældre kunstværker.

Uden mad og drikke...

Maden i Sydney er også et bekendtskabværd. Der er fisk og skaldyr, italiensk mad i bydelen Leichhardteller moderne indisk mad i det gamle pakhus i Woolloomoolloo. Hvis Ihar lyst til at gå ud og spise morgenmad, byder Bills restaurant påen fantastisk og mættende start på dagen. Den dag behøver I ingenfrokost!

Leveomkostninger Sydney

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 23,00 kr.
Kaffe med mælk 18,00 kr.
Måltid hos McDonald's 50,00 kr.
Vand (0,33 liter) 13,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 984,00 kr.
Enkeltbillet 19,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 20,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 288,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 452,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 22.678,00 kr.

Billige flyrejser fra Sydney storbyer til Sydney

 • Fly fra Billund til Sydney

  Afgang den mandag den 30. november 2020 og tilbage den mandag den 7. december 2020

  fra 7.004 kr.
  24 dage siden
 • Fly fra København til Sydney

  Afgang den mandag den 16. november 2020 og tilbage den mandag den 23. november 2020

  fra 6.769 kr.
  25 dage siden

Sydney kort over lufthavne

Vejrudsigt for Sydney

 • lørdag 26
  Max 16  ºC
  Min 10  ºC
 • søndag 27
  Max 15  ºC
  Min 9  ºC
 • mandag 28
  Max 16  ºC
  Min 10  ºC
 • tirsdag 29
  Max 17  ºC
  Min 11  ºC
 • onsdag 30
  Max 17  ºC
  Min 11  ºC