Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Surinam

Det er virkelig nemt at finde en flyvning til Surinam: udfyld bare søgemaskinens tomme felter, start søgningen og vælg den flyvning til Surinam som passer dig bedst.

Når du har købt dine flybilletter til Surinam, så download gratis vores app til smartphone. Du vil have Bravoflys teknologi til søgning af lavprisflyvninger lige ved hånden.

Hvis du er kommet til vores søgemaskine til lavprisflyvninger fordi du har brug for en flyvning til Surinam. Udfyld søgeskemaet, start søgningen og vælg den lavprisflyvning som passer dig bedst.

Hvis du ønsker at udvide din søgning, så tag et kig på tilbuddene på flyvninger til Surinam under søgemaskinen. Vi er glade for at du vil prøve os af.

Fortsæt med at besøge Bravoflys hjemmeside for at planlægge dine rejser præcist som du ønsker det og med maksimal sikkerhed. Hvis du booker med Bravofly, så tag også Scacciapensieri forsikring med - det vil være meget mere afslappende at rejse.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Surinam

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Surinam

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 9,00 kr
Kaffe med mælk 7,00 kr
Måltid hos McDonald's 30,00 kr
Vand (0,33 liter) 2,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Enkeltbillet 1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 7,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 156,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 290,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 1.266,00 kr