Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til St. Lucia

Bravofly hjælper dig med at organisere dine rejser helt selv, men hvis noget går galt… er der altid kundeservice til at svare på dine spørgsmål.

Hvis du ønsker at udvide din søgning, så tag et kig på tilbuddene på flyvninger til St. Lucia under søgemaskinen. Vi er glade for at du vil prøve os af.

Velkommen til Bravoflys søgemaskine for lavprisflyvninger, en kraftfuldt værktøj som hjælper dig med at finde alle lavprisflyvninger til alle destinationer i og udenfor Europa.

Vi håber at du har fundet dine flybilletter til St. Lucia hurtigt. Bliv på Bravofly lidt længere og download den gratis app til smartphone og én af vores guider - der er både brugbare redskaber til rejsen og helt gratis.

At finde en flyvning som passer dig er virkeligt enkelt: når du har udfyldt de tomme felter i vores søgemaskine, så start søgningen og Bravofly vil finde den flyvning som passer bedst til dine søgekriterier.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i St. Lucia

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger St. Lucia

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 13,00 kr
Kaffe med mælk 22,00 kr
Måltid hos McDonald's 58,00 kr
Vand (0,33 liter) 5,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 351,00 kr
Enkeltbillet 6,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 47,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 265,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 397,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 8.415,00 kr