Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Spokane

Flyvninger til Spokane

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Spokane - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Hvis du har tid til overs, så anbefaler vi at du bruger den på at søge den perfekte flyvning …ellers er alt hvad du behøver at gøre at tilpasse søgningen med filtrene og flyve afsted til Spokane

Er du på udkig efter en lavprisflyvning til Spokane? Prøv Bravoflys søgemaskine-teknologi: alle lavprisflyvningerne med de bedste flyselskaber til Spokane i bare nogle få klik.

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Spokane gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Spokane, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Spokane

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 19,00 kr
Kaffe med mælk 23,00 kr
Måltid hos McDonald's 38,00 kr
Vand (0,33 liter) 8,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 285,00 kr
Enkeltbillet 10,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 24,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 248,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 240,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 17.165,00 kr

Top flyselskaber