Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Sierra Leone

Bravofly er den førende søgemaskine for lavprisflyvninger i Italien, skabt ved hjælp af 100% italiensk teknologi. Søg efter dine lavprisflyvninger til Sierra Leone, du vil blive overrasket af det antal kombinationer som er til rådighed.

For vores mest dovne kunder, har vi allerede udvalgt nogle af de bedste tilbud på flyvninger til Sierra Leone. Du kan finde dem ved at scrolle ned ad siden. Vælg den som passer dig bedst.

Bravofly hjælper dig med at organisere dine rejser helt selv, men hvis noget går galt… er der altid kundeservice til at svare på dine spørgsmål.

At finde en flyvning som passer dig er virkeligt enkelt: når du har udfyldt de tomme felter i vores søgemaskine, så start søgningen og Bravofly vil finde den flyvning som passer bedst til dine søgekriterier.

Når du har købt dine flybilletter til Sierra Leone, så download gratis vores app til smartphone. Du vil have Bravoflys teknologi til søgning af lavprisflyvninger lige ved hånden.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Sierra Leone

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

  • Fly til Freetown

    Afgang den 7. januar 2018 og tilbage den 14. januar 2018

    fra 4.934 kr
    6 dage siden

Leveomkostninger Sierra Leone

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 4,00 kr
Kaffe med mælk 17,00 kr
Måltid hos McDonald's 31,00 kr
Vand (0,33 liter) 1,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 118,00 kr
Enkeltbillet 3,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 177,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 148,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 1.775,00 kr