Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Shreveport

Flyvninger til Shreveport

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Shreveport gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Shreveport, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Spar på rejsen! Hvis du ønsker at finde en lavprisflyvning til Shreveport, så brug Bravoflys søgemaskine og du kan finde dine lavprisflyvninger på under 5 minutter.

Hvis du har tid til overs, så anbefaler vi at du bruger den på at søge den perfekte flyvning …ellers er alt hvad du behøver at gøre at tilpasse søgningen med filtrene og flyve afsted til Shreveport

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Shreveport - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Shreveport

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 17,00 kr
Kaffe med mælk 30,00 kr
Måltid hos McDonald's 47,00 kr
Vand (0,33 liter) 9,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 253,00 kr
Enkeltbillet 9,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 16,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 158,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 195,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 9.408,00 kr