Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Shenyang

Flyvninger til Shenyang

Når du gennemser vores tilbud på flyvninger til Shenyang så prøv at følge dit instinkt, hvis du ændrer filtrene i søgemaskinen, kan du også ændre tilbuddene på flyvninger til Shenyang, én dag kan gøre en stor forskel - tro på eksperterne.

Sammenlign prisen for din flyvning Shenyang med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Gør Bravofly til din rejse partner! Garantien fra den førende i den europæiske rejseindustri er sin vægt værd i guld når du køber online.

Spar på rejsen! Hvis du ønsker at finde en lavprisflyvning til Shenyang, så brug Bravoflys søgemaskine og du kan finde dine lavprisflyvninger på under 5 minutter.

Du fortjener at finde en flyvning til Shenyang som passer til dig! Vores job er at gøre det på den bedst mulige måde og tilbyde maksimal sikkerhed. Pak dine kufferter og tag afsted til Shenyang - Bravofly tager sig af resten.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Shenyang

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 3,00 kr
Kaffe med mælk 23,00 kr
Måltid hos McDonald's 33,00 kr
Vand (0,33 liter) 1,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 62,00 kr
Enkeltbillet 1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 8,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 96,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 100,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 3.344,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Shenyang