Har du brug for hjælp?

Fly til Sanya

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Flyvninger til Sanya

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Sanya, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Hvis du er på udkig efter en flyvning til Sanya til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til Sanya vil komme frem som ved magi.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Sanya men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Sanya en god grund til at bede om fri.

Gør Bravofly til din rejse partner! Garantien fra den førende i den europæiske rejseindustri er sin vægt værd i guld når du køber online.

Hvis du søger de priser på flyvninger Sanyasom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Leveomkostninger Sanya

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 4,00 kr.
Kaffe med mælk 30,00 kr.
Måltid hos McDonald's 39,00 kr.
Vand (0,33 liter) 3,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
Enkeltbillet 2,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 9,00 kr.

Billige flyrejser fra Sanya storbyer til Sanya

Sanya kort over lufthavne

Vejrudsigt for Sanya

 • torsdag 9
  Max 37  ºC
  Min 25  ºC
 • fredag 10
  Max 37  ºC
  Min 25  ºC
 • lørdag 11
  Max 37  ºC
  Min 26  ºC
 • søndag 12
  Max 37  ºC
  Min 26  ºC
 • mandag 13
  Max 38  ºC
  Min 26  ºC