Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til San Salvador

Flyvninger til San Salvador

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne San Salvador for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til San Salvador på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Du fortjener at finde en flyvning til San Salvador som passer til dig! Vores job er at gøre det på den bedst mulige måde og tilbyde maksimal sikkerhed. Pak dine kufferter og tag afsted til San Salvador - Bravofly tager sig af resten.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen San Salvador, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til San Salvador så vel som mange andre fordele.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger San Salvador

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 7,00 kr
Kaffe med mælk 17,00 kr
Måltid hos McDonald's 38,00 kr
Vand (0,33 liter) 3,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 164,00 kr
Enkeltbillet 2,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 32,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 263,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 313,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 2.328,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til San Salvador

Top flyselskaber