Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til San Luis Obispo

Flyvninger til San Luis Obispo

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger San Luis Obispo for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Hvis du kun er på udkig efter tilbud på flyvninger til San Luis Obispo, så gør din søgning personlig og leg med filtrene på vores søgemaskine, den er designet til at imødekomme dine behov - få det bedste ud af det...

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til San Luis Obispo - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

På udkig efter en lavprisflyvning til San Luis Obispo er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til San Luis Obispo.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger San Luis Obispo

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 9,00 kr
Kaffe med mælk 24,00 kr
Måltid hos McDonald's 61,00 kr
Vand (0,33 liter) 10,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 311,00 kr
Enkeltbillet 11,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 46,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 213,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 183,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 12.794,00 kr

Top flyselskaber