Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mine reservationerHar du brug for hjælp?Ring for at booke004582568473Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til San Juan

Flyvninger til San Juan

På udkig efter en lavprisflyvning til San Juan er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til San Juan.

Hvis du kun er på udkig efter tilbud på flyvninger til San Juan, så gør din søgning personlig og leg med filtrene på vores søgemaskine, den er designet til at imødekomme dine behov - få det bedste ud af det...

Hvad venter du på? Book din næste rejse med Bravofly… du bidrager med din passion for at rejse og vi bidrager med vores erfaring som førende i Europa for den online rejseindustri.

Vælg den flyvning som passer dig bedst mellem adskillige valgmuligheder, vores søgemaskine tilbyder at komme til San Juan, Bravofly tager sig af resten.

Hvis du søger de priser på flyvninger San Juansom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger San Juan

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 10,00 kr
Kaffe med mælk 13,00 kr
Måltid hos McDonald's 39,00 kr
Vand (0,33 liter) 7,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 210,00 kr
Enkeltbillet 9,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 15,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 292,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 239,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 13.410,00 kr