Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mine reservationerHar du brug for hjælp?Ring for at booke004582568473Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til San Jose

Flyvninger til San Jose

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne San Jose for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til San Jose gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for San Jose, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til San Jose - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

På udkig efter en lavprisflyvning til San Jose er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til San Jose.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger San Jose

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 16,00 kr
Kaffe med mælk 24,00 kr
Måltid hos McDonald's 48,00 kr
Vand (0,33 liter) 10,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 424,00 kr
Enkeltbillet 12,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 27,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 228,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 303,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 31.952,00 kr

Top flyselskaber