Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Saint Lucia

Flyvninger til Saint Lucia

Spar på rejsen! Hvis du ønsker at finde en lavprisflyvning til Saint Lucia, så brug Bravoflys søgemaskine og du kan finde dine lavprisflyvninger på under 5 minutter.

Du fortjener at finde en flyvning til Saint Lucia som passer til dig! Vores job er at gøre det på den bedst mulige måde og tilbyde maksimal sikkerhed. Pak dine kufferter og tag afsted til Saint Lucia - Bravofly tager sig af resten.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Saint Lucia, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Saint Lucia så vel som mange andre fordele.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Hvis du søger de priser på flyvninger Saint Luciasom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Saint Lucia

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 12,00 kr
Kaffe med mælk 21,00 kr
Måltid hos McDonald's 52,00 kr
Vand (0,33 liter) 5,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 47,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 256,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 361,00 kr
LønningerPrisgennemsnit