Har du brug for hjælp?

Fly til Rwanda

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Når du har startet din søgning, surf gennem tilbuddene på flyvninger til Rwanda som vi har udvalgt for dig. Ha sjov med at udforske alle tilbuddene på flyvninger til {0}.

Bravofly er et kompas som guider søgningen til den perfekte flyvning til Rwanda. Med bare ét klik kan du sortere resultaterne af din søgning, hvilket gør det rigtigt nemt at vælge den bedste flyvning.

Velkommen til Bravoflys søgemaskine for lavprisflyvninger, en kraftfuldt værktøj som hjælper dig med at finde alle lavprisflyvninger til alle destinationer i og udenfor Europa.

Udover at købe dine flybilletter til Rwanda, kan du også anvende Bravofly til at booke en bil eller et hotelværelse og downloade en turistguide helt gratis. Kun én løsning til flere små problemer.

Fortsæt med at besøge Bravoflys hjemmeside for at planlægge dine rejser præcist som du ønsker det og med maksimal sikkerhed. Hvis du booker med Bravofly, så tag også Scacciapensieri forsikring med - det vil være meget mere afslappende at rejse.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Rwanda

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Rwanda

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 7,00 kr.
Kaffe med mælk 14,00 kr.
Måltid hos McDonald's 48,00 kr.
Vand (0,33 liter) 3,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 110,00 kr.
Enkeltbillet 2,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 26,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 144,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 132,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 1.472,00 kr.