Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Rimini

Flyvninger til Rimini

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Rimini, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Når du gennemser vores tilbud på flyvninger til Rimini så prøv at følge dit instinkt, hvis du ændrer filtrene i søgemaskinen, kan du også ændre tilbuddene på flyvninger til Rimini, én dag kan gøre en stor forskel - tro på eksperterne.

Når du booker en flyvning til Rimini ved brug af Bravoflys søgemaskine, ved du at du kan drage fordel af mere end ti års erfaring indenfor området. De som flyver hyppigt ved hvor meget det betyder.

Sammenlign prisen for din flyvning Rimini med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Rimini

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 8,00 kr
Kaffe med mælk 10,00 kr
Måltid hos McDonald's 58,00 kr
Vand (0,33 liter) 7,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 223,00 kr
Enkeltbillet 11,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 45,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 223,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 596,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 10.412,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Rimini

Top flyselskaber