Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Regina

Flyvninger til Regina

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Regina på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Du fortjener at finde en flyvning til Regina som passer til dig! Vores job er at gøre det på den bedst mulige måde og tilbyde maksimal sikkerhed. Pak dine kufferter og tag afsted til Regina - Bravofly tager sig af resten.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne Regina for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Regina, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Regina så vel som mange andre fordele.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Regina

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 16,00 kr
Kaffe med mælk 20,00 kr
Måltid hos McDonald's 43,00 kr
Vand (0,33 liter) 9,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 420,00 kr
Enkeltbillet 15,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 20,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 198,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 318,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 14.003,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Regina

Top flyselskaber