Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Puerto Rico

Velkommen til Bravoflys søgemaskine for lavprisflyvninger, en kraftfuldt værktøj som hjælper dig med at finde alle lavprisflyvninger til alle destinationer i og udenfor Europa.

For vores mest dovne kunder, har vi allerede udvalgt nogle af de bedste tilbud på flyvninger til Puerto Rico. Du kan finde dem ved at scrolle ned ad siden. Vælg den som passer dig bedst.

Hvis du har fundet dine flybilletter til Puerto Rico hurtigt, så bliv bare på Bravoflys hjemmeside lidt længere. Download vores app til smartphone: den gratis version har allerede al poweren fra Bravoflys søgemaskine til lavprissøgninger.

Hver gang du organiserer dine rejser ved at bruge de redskaber Bravofly stiller til rådighed, ved du at du er i hænderne på eksperter indenfor verdensrejser.

Det er virkelig nemt at finde en flyvning til Puerto Rico: udfyld bare søgemaskinens tomme felter, start søgningen og vælg den flyvning til Puerto Rico som passer dig bedst.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Puerto Rico

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Puerto Rico

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 10,00 kr
Kaffe med mælk 14,00 kr
Måltid hos McDonald's 41,00 kr
Vand (0,33 liter) 7,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 190,00 kr
Enkeltbillet 9,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 19,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 285,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 251,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 11.624,00 kr