Søg

Fly fra Paris til København

Paris til København Flyinformation

Pris på returrejse

- - -

fra

-

Pris på udrejse

fra -

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Norwegian, EasyJet

Fra lufthavn København til bycentrum

8.99 km

Flyafstand

1026.85 km

Flyreise fra Paris til København

Fly Paris - København

Du har flere muligheder for at tilrettelægge din rejse, når du først har fundet dine billige flybilletter fra Paris til København. På bravofly.dk har du muligheden for at søge på både de forskellige lufthavne, dine ønskede afrejsetidspunkter og naturligvis finde de billigste flyvninger mellem Paris og København til din rejse. Når du skal afsted på din rejse, er der to forskellige franske lufthavne at vælge imellem. Den største er lufthavnen Charles de Gaulle (CDG), der også lyder navnet Roissy Airport. Lufthavnen, der er Europas andentravleste, transporterer årligt over 62 mio. rejsende. Lufthavnen er placeret 23 km nord-øst for Paris. Transporten til lufthavnen foretages nemmest med de lokale tog (RER). Turen tager fra fx Gare du Nord ca. 25 min. og koster 9 euro.Den anden lufthavn, hvor der foretages flyvninger fra Paris til København, er Paris-Orly (ORL). Denne - noget ældre - lufthavn finder du blot 14 km syd for den franske hovedstad. Her foretages primært indenrigsflyvninger, men du finder også flybilletter til Danmark med afgang her. Turen til Paris-Orly kan klares med både tog eller lufthavnsbusser, der koster mellem 10-13 euro.


København fra luften og til lands

Flyveturen fra Paris til København tager knap 2 timer, og når flyet lander i Københavns Lufthavn Kastrup (CPH), er du ikke langt fra byens centrum. Lufthavnen befinder sig knap 10 km fra København og ikke mere end 24 km fra Malmø. Hvis du skal videre mod Sverige, og særligt til det sydsvenske, kan det altså godt betale sig at sørge for billige flybilletter mellem Paris og København.Der er gode forbindelser til din videre rejse med både busser og tog, og skal du ind til centrum af København, anbefales det at benytte enten metro, tog (koster begge 36 kr. for 3 zoner til Københavns centrum) eller taxi (koster mellem 250-300 kr. til byens centrum). Skal du blive længere i København kan det iøvrigt betale sig at investere i et såkaldt Copenhagen Card. Her får du gratis adgang til bus, metro og s-tog samt 74 af byens museer. Kortet kan fås med en varighed af enten 24, 48, 72 eller 120 timer.


Klassikernes København

Som Paris er også København en by, der er rig på klassisk og moderne kunst og kultur. Hos det århundreder gamle Kongelige Teater kan du opleve både teater, ballet og opera. På den Gamle Scene, der ligger lige ved Kongens Nytorv, er det primært klassikerne, der spiller, mens nyere scenekunst findes i Skuespilhuset, der er placeret om hjørnet for enden af Nyhavn. Ikke at forglemme er naturligvis det arkitektoniske storslåede Operahus, der ligger smukt placeret ved Københavns havn, på det tidligere militærområde Holmen. Er du ikke selv til opera, kan det alligevel anbefales at tage et kig på den spektakulære bygning, der er tegnet af den prisvindende arkitekt Henning Larsen og blev indviet af dronning Margarethe II i 2005. Lige over for Operahuset kan du ved samme lejlighed nyde synet af Amalienborg, slottet hvor den danske kongefamilie har residens. Når flaget på bygningen er hejst, betyder det, at dronningen er hjemme.Med til klassikerne i København hører naturligvis også et kig på statuen af Den Lille Havfrue. Statuen kan nås enten ved en spadseregang ad havnefronten Langelinie eller ved at benytte en af de populære havnerundfarter.


Danske godbidder

Mad og drikke er noget, der nydes i stor stil i København, og når du har foretaget din flyvning fra Paris til København, kan du også vælge at sætte tænderne i nogle klassiske danske retter. Blandt restauranterne, der ligger som perler på en snor langs den gamle havn, Nyhavn, kan du fx få stillet din sult med fiskeanretninger eller højt belagt smørrebrød. Hvis der skal være tale om en frokost på helt traditionel maner, bør sådanne anretninger naturligvis skylles ned med en kold fadøl.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til Paris eller søg Billige flyrejser fra København til Paris Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til København

Top flyselskaber