Har du brug for hjælp?

Fly til Panama

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Velkommen til Bravofly, den eneste søgemaskine for lavprisflyvninger skabt ved hjælp af 100% italiensk teknologi. Søg efter lavprisflyvninger til Panama, hos Bravofly, book uden nogen bekymringer.

Hvis du elsker at rejse, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med de bedste rejsekampagner der er til rådighed. Vi mener at en lav pris altid er en fantastisk undskyldning for en ferie.

Når du har købt dine flybilletter til Panama, så download gratis vores app til smartphone. Du vil have Bravoflys teknologi til søgning af lavprisflyvninger lige ved hånden.

Når du har startet din søgning, surf gennem tilbuddene på flyvninger til Panama som vi har udvalgt for dig. Ha sjov med at udforske alle tilbuddene på flyvninger til {0}.

Hvis du ikke kan finde en flyvning til Panama som passer dig, så indstil filtrene til venstre for søgemaskinen, til kun at vise den type flyvninger du er interesseret i.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Panama

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Panama

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 6,00 kr.
Kaffe med mælk 18,00 kr.
Måltid hos McDonald's 47,00 kr.
Vand (0,33 liter) 7,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 202,00 kr.
Enkeltbillet 2,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 13,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 238,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 309,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 4.725,00 kr.