Har du brug for hjælp?

Fly til Pakistan

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Vi håber at du har fundet dine flybilletter til Pakistan hurtigt. Bliv på Bravofly lidt længere og download den gratis app til smartphone og én af vores guider - der er både brugbare redskaber til rejsen og helt gratis.

Bravofly er en kraftfuld søgemaskine til lavprisflyvninger som hjælper dig med at finde alle lavprisflyvningerne til Pakistan tilbudt af de vigtigste lavpris og traditionelle flyselskaber.

Hver gang du organiserer dine rejser ved at bruge de redskaber Bravofly stiller til rådighed, ved du at du er i hænderne på eksperter indenfor verdensrejser.

At finde en flyvning som passer dig er virkeligt enkelt: når du har udfyldt de tomme felter i vores søgemaskine, så start søgningen og Bravofly vil finde den flyvning som passer bedst til dine søgekriterier.

Vi har udvidet resultaterne af vores søgninger med en liste af tilbud på flyvninger til Pakistan og vi er sikre på at du vil finde den flyvning som passer dig bedst. Hvis ikke, begynd en ny søgning.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Pakistan

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Pakistan

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 10,00 kr.
Kaffe med mælk 9,00 kr.
Måltid hos McDonald's 25,00 kr.
Vand (0,33 liter) 1,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 35,00 kr.
Enkeltbillet 1,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 4,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 149,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 102,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 1.331,00 kr.