Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Ouagadougou

Flyvninger til Ouagadougou

Er du på udkig efter en lavprisflyvning til Ouagadougou? Prøv Bravoflys søgemaskine-teknologi: alle lavprisflyvningerne med de bedste flyselskaber til Ouagadougou i bare nogle få klik.

Du fortjener at finde en flyvning til Ouagadougou som passer til dig! Vores job er at gøre det på den bedst mulige måde og tilbyde maksimal sikkerhed. Pak dine kufferter og tag afsted til Ouagadougou - Bravofly tager sig af resten.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Ouagadougou, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Ouagadougou så vel som mange andre fordele.

Tilmeld dig til Bravoflys nyhedsbrev for at kunne holde dig opdateret med alle rejserelaterede nyheder med mere.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne Ouagadougou for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Ouagadougou

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 14,00 kr
Kaffe med mælk 19,00 kr
Måltid hos McDonald's 40,00 kr
Vand (0,33 liter) 6,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Enkeltbillet 5,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 3,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 79,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 1.305,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Ouagadougou