Søg

Fly fra Oslo til København

Oslo til København Flyinformation

Pris på returrejse

tir. 15 nov. - tor. 17 nov.

fra

651 kr.

Pris på udrejse

fra 651 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Norwegian, Wideroe

Fra lufthavn København til bycentrum

8.99 km

Flyafstand

483.39 km

Flyreise fra Oslo til København

Fly Oslo - København

Afstanden fra Oslo til København er ikke mere end 600 km, og med et par billige flybilletter fra Oslo til København føles distancen endnu kortere! På bare godt en time kan du med en direkte forbindelse nå at tilbagelægge strækningen fra den norske kystby til den danske hovedstad. Rejsen kan gøres utroligt fleksibelt, da en del flyselskaber flyver på ruten. Der er adskillige afgange på en daglig basis at vælge imellem, så det eneste, du skal beslutte er bare, hvornår det passer dig, og hvor meget du vil betale for din tur sydpå. Og her hjælper bravofly.dk dig med at finde de tilbud, der passer til dig.


Ankomsten i København

Når du først har checket dig ind med dine flybilletter til København, ankommer du hurtigt i Københavns Lufthavn, Kastrup. Lufthavnen, der ikke bare er Danmarks, men sågar Skandinaviens største, består af 3 terminaler. Terminal 1 er til indenrigsflyvninger og skal benyttes, hvis du skal flyve videre inden for Danmarks grænser, mens Terminal 2 og 3 står for lufthavnens udenrigsflyvninger samt flyvninger til Grønland og Færøerne. Alle terminaler er forbundet med hinanden, så skift fra en terminal til en anden er ikke noget problem. Blot skal der naturligvis indregnes den nødvendige transfertid.I lufthavnen har du også mulighed for at foretage praktiske foranstaltninger såsom at veksle penge, leje bil eller få gode råd fra dit videre ophold fra den lokale turistinformation.


Fra Kastrup Lufthavn til København

Rejsen ind til København gøres nemt. Kastrup Lufthavn ligger blot 10 km fra byens centrum, og fra lufthavnen kører der tog (i dagtimerne hvert 10. minut, om aftenen og natten sjældnere) til Københavns Hovedbanegård, mens metroen kører med få minutters mellemrum og hurtigt kan bringe dig til centrum med stoppesteder ved fx Kongens Nytorv eller Nørreport. Endelig har du naturligvis muligheden for at tage en taxi direkte fra lufthavnen. En sådan tur er dog noget dyrere end de offentlige transportmidler.


Fristad og festfyrværkeri

Når du har fundet dig til rette i den gamle, danske købstad, er det næste skridt at finde ud af, hvad du skal foretage dig. Klassiske turistattraktioner er naturligvis forlystelsesparken Tivoli, der hver aften slutter dagen af med et overdådigt festfyrværkeri, Rundetårn og en tur på fristaden Christiania. Her kan du opleve det alternative liv, der har udfoldet sig på det gamle militærområde, siden kasernerne i 1971 blev besat og indrettet som et selvstyrende bolig- og kulturområde.


Sport og kultur

Skal du være aktiv under dit ophold i København, kan det anbefales at tage dine løbesko med i bagagen. Specielt området omkring de tre søer, der tidligere udgjorde voldværket omkring København, bliver i dag flittigt benyttet af motionslystne københavnere. Er du mere til kultur, kan du besøge museer som Louisiana, der ligger nord for København og udstiller moderne kunst, eller Glyptoteket, der selv i de kolde vintermåneder fremviser klassiske skulpturer under palmerne i museets midte.


Københavns kulinariske oplevelser

København bugner af tilbud, når det kommer til udbuddet af spisesteder. De populære Torvehaller, der er placeret lige ved Nørreport Station, er overdækkede markeder, der med deres langsomt tilberedte mad, tiltrækker 60.000 gæster om ugen. Her kan du prøve alt fra palæo-mad over hjemmelavet is og chokolade til verdens første grødbar. Desuden har også det nye nordiske køkken gjort sit indtog på de københavnske restauranter og et godt bud på et sådan nordisk måltid mad finder du hos Meyers Deli, der har butikker flere steder i København. Her kan enten nyde et måltid på stedet eller vælge en picnic-kurv til at tage med i den nærmeste park. Og når du nu er i København, skal du naturligvis ikke snyde dig selv for en klassisk hotdog hos en af de berømte pølsevogne, der stadig er at finde i byens gader.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til Oslo eller søg Billige flyrejser fra København til Oslo Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til København

Billige flyrejser udefra Danmark til København