Fly til Orlando

Flyvninger til Orlando

Fly Orlando

Orlando i Florida, USA, er endrømmedestination, hvis man elsker temaparker, outlet stores, smuknatur og anderledes oplevelser. Book din rejse med flytil Orlando og oplev denne storby, som har mere end 2millioner indbyggere, når man regner befolkningen i forstædernemed. Hvert år besøger omkring 40 millioner mennesker byen, og defleste af dem lægger vejen forbi en af de mange forlystelsesparker,som man finder i og omkring byen, tager på museum, flokkes på byensbarer og handler i de store outlets, som sælger mærkevarer tilyderst favorable priser. Når du har købt dine flybillettertil Orlando, er det tid at planlægge din tur, foruden planlægning når I ikke halvdelen af, hvad I kunne ønske jerat opleve. Har I kun få dage i byen, så når I simpelthen ikke atbesøge alle byens attraktioner, for dem er der mange af i denneusædvanlige storby. Men med god planlægning når man en masse!

Forlystelsesparker for alle - i alle aldre

Walt Disneys Magic Kingdom, UniversalStudios og SeaWorld er blot tre ud af mange temaparker i Orlando, ogdisse tre har de fleste af os sikkert hørt om. På en enkelt dag nårman ikke at se og opleve alt det, som den enkelte park har at bydepå. I SeaWorld kan I opleve både Antarktis og Atlantis, I kan prøverutsjebanen Kraken og et hav af andre forlystelser. I UniversalStudios Orlando kan I blandt andet komme ind i Harry Pottersfortryllende verden, ligesom I kan opleve forlystelser bygget opomkring andre kendte film. I Walt Disneys Magic Kingdom kommer Idirekte ind i Walt Disneys magiske verden. Foruden de tre ovennævntetemaparker er et besøg i Kennedy Space Center også en storoplevelse. Her kan I se både rumfærgen Atlantis og besøgeApollo-centret med Saturn V-raketten.

Orlando er andet og mere end forlystelsesparker

Amerikanske storbyer er oftefortravlede og fyldt med trafik og moderne skyskrabere; men i Orlandokan I finde hyggelige kvarterer med villaer og mindre etageejendomme,små butikker og fine parker. Besøg nogle af Orlandos smukke museer,hvoraf Orlando Museum of Art og Menello Museum Of American Art kananbefales. Hvis I har lyst til at opleve et show eller en koncert,mens I er i Orlando, så skal I bestille billetter, samtidig med at Ikøber jeres flybilletter til Orlando, for ellerskan det være svært at få billetter til jeres foretrukneforestilling. Blandt andet på Dr. Phillips Center for the PerformingArts vises der shows i absolut verdensklasse. Ønsker I at fåbilletter til en stor sportsbegivenhed, så er det også en god idéat bestille hjemmefra.

Fornøjelser for det voksne publikum

Man kan ikke finde et egentligt centrumi Orlando. Byen er en satellitby med mange centre. Men lige meget,hvilket distrikt eller bydel I besøger, så kan I de fleste stederfinde gode restauranter, hyggelige barer, dansesteder, spillestedermed livemusik og andre forlystelser for det voksne publikum.

Orlando har indtil flere outlet-centre,hvor I kan købe designertøj og -ting til fantastiske priser. Besøgfor eksempel Orlando Premium Outlets på International Drive, OrlandoPremium Outlets på Vineland Avenue og Lake Buena Vista Outlets.

Holder I af golf, så kan I finde ethav af golfbaner i og omkring Orlando. Orlando blev kåret til "NorthAmerican Golf Destination of the Year" af InternationalAssociation of Golf Tour Operators in 2010, så her holder nogle afverdens dygtigste golfspillere til indimellem, men det skal nu ikkeafholde jer fra at tage en runde på banerne.

Offentlig transport og klima

For at komme fra Orlandosinternationale lufthavn kan I tage en bus eller et tog. Men dennemmeste måde at komme fra lufthavnen på er ved at tage en taxaeller bruge shuttle vans. LYNX er Orlandos offentligetransportsystem, og I kan finde information om ruter og tider påhttp://www.golynx.com/

Vejret er relativt godt hele åretrundt i Orlando. Den varmeste måned er fra maj til september, hvorman dog kan være uheldig at ramle ind i en af orkanerne, der kommersusende ind fra Atlanterhavet. Den tørre og noget køligere årstider fra oktober til april, hvor temperaturerne er behagelige, men hvordet somme tider kan blive ret koldt. Temperaturerne ligger fra 8-10grader på de koldeste dage med temperaturer op til 38-40 grader påde varmeste.

Billige flyrejser fra Orlando storbyer til Orlando