Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Ohrid

Flyvninger til Ohrid

Hvis du søger de priser på flyvninger Ohridsom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Ohrid men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Ohrid en god grund til at bede om fri.

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Ohrid, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Når du booker en flyvning til Ohrid ved brug af Bravoflys søgemaskine, ved du at du kan drage fordel af mere end ti års erfaring indenfor området. De som flyver hyppigt ved hvor meget det betyder.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Ohrid

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 5,00 kr
Kaffe med mælk 6,00 kr
Måltid hos McDonald's 18,00 kr
Vand (0,33 liter) 4,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 121,00 kr
Enkeltbillet 5,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 5,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 190,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 327,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 1.573,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Ohrid