Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mine reservationerHar du brug for hjælp?Ring for at booke004582568473Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Nottingham

Flyvninger til Nottingham

Når du tager med fly til Nottingham, besøger du en by beliggende midt i England og med ca. 285.000 indbyggere. Du besøger samtidig en by, der er allermest kendt som Robin Hoods hjem. Byen ligger lige ved Sheerwood-skovene, der spiller en central rolle i fortællingen om Robin Hood og hans folk. Nottingham er i dag også meget kendt for fodboldklubberne Nottingham Forest F.C. og Notts County.Oprindeligt er Nottingham en gammel by, som stammer helt tilbage fra 1884 og var dengang kendt som Southwell. I 1897 gav Dronning Victoria af Storbritannien ved sit 60 års regeringsjubilæum Nottinghamshires kommune status af city, og så var Nottingham by en realitet.

Seværdigheder

Mange, der køber flybilletter til Nottingham, har planer om at overvære kampe med byens stolthed, fodboldklubben Nottingham Forest F.C., der blev stiftet i 1865. Klubbens første vindertitel var FA Cuppen i 1898, som de også vandt i 1959. Senere hen i 1978 lykkedes det fodboldholdet at vinde selveste det engelske mesterskab. Herefter gik det succesfuldt fremad på europæisk fodboldplan. I hhv. 1979 og 1980 vandt de Europa Cuppen for mesterhold to år i træk. Klubbens hjemmebane har siden 1898 ligget The City Ground, som kan gæste hele 31.576 tilskuere.

Sherwood Forest National Nature Reserve

Når du tager med fly til Nottingham, så gå ikke glip af Robin Hoods legendariske hjem, Sherwood-skovene, der imponerer med sine store, flotte egetræer. Området har status af naturpark og lyder det officielle navn "Sherwood Forest National Nature Reserve". I gamle dage havde man lov til at gå på jagt i det store område. I dag er der mere fredeligt, og man kan gå lange ture i den varierede og spændende natur med blandt andet de over 500 år gamle egetræer. Major Oak er det mest berømte af disse træer, da legenden siger, at træet var de fattiges Robin Hood foretrukne opholdssted.Der afholdes løbende flere Robin Hood events over hele byen, som er værd at deltage i. Spørg dig for på det lokale turistkontor.

St. Mary Magdalene

Kirken St. Mary Magdalene er bygget i parisisk stil og er en af de største kirker i England. Særligt dets store, flotte spir er imponerende for ikke at tale om kirkens indre dekorationer. Man kan se et stort hul i spiret, som efter sigende stammer fra et kanonskud i løbet af Borgerkrigen i 1664.St. Mary Magdalene er den tredje kirke på stedet og tog omkring 200 år at færdigbygge med blandt andet 17 altre, hvor de fleste dog forsvandt i løbet af Reformationen. I dag har kirken tre altre bag det store, farverige alter. I kirken kan man også se flag med mere fra det 16. århundrede samt besøge det imponerende bibliotek.

Mad og drikke

Englænderne har en særegen gastronomi - så også på madsiden er der nye og spændende oplevelser i vente. I Nottingham findes der en del lokalproducerede varer af høj kvalitet, som for eksempel kan spises på restauranterne Tom Browns, Hart's, World Service, Chino Latino og de to Michelin-stjernede Sat Bains-restauranter. Disse er alle restauranter i den dyrere ende, men så er der også madoplevelser ud over det sædvanlige inkluderet i prisen. Køber du flybilletter til Nottingham for at tage familien med, findes der mange familievenlige spisesteder som for eksempel Red Hot World Buffet - et yderst populært spisested. Du kan også nyde indiske retter, spansk tapas og rustik, fransk mad i byen.Barer og pubber findes der naturligvis masser af i Nottingham. Englænderne er kendt for at gå på pub og nyde en øl eller to. Området omkring byen har en lang tradition for ølbrygning, og det er værd at smage på de lokale dråber. Ikoniske ølproducenter som Home Ales, Mansfield Brewery og Shipstone's har hjemsted her. Anskaf dig en gratis folder med oversigt over Nottinghams pubber, ølstuer og caféer og gå ud på en traditionsrig ølsmagningstur. Og hvad med at købe et udvalg af spændende, lokal øl med hjem?Englændernes kærlighed til øl gør, at der hvert år i oktober afholdes flere øl- og madfestivaler, herunder den populære "Robin Hood Beer and Cider Festival" - den største og mest elskede ølfestival i landet.

Overnatning

Du finder alle typer overnatninger i Nottingham lige fra eksklusive lejligheder, smukke hotelsuiter til små, hyggelige gæstehuse og bed and breakfast- overnatningsmuligheder. Der er noget for enhver smag og ethvert budget.Er du på en romantisk rejse, kan Nottinghams dekadente boutique- og spahoteller være noget for dig. Rejser du på et mere stramt budget er der muligheder i form af højkvalitets vandrehjem i byen, som er åbne hele året.

Finde alle fly til populære destinationer

Flyvninger til Nottingham i marts

05-03-18 - 11-03-1812-03-18 - 18-03-1819-03-18 - 25-03-18
fra3.509 kr
7 dage siden
fra3.345 kr
9 dage siden
fra3.333 kr
3 dage siden

Leveomkostninger Nottingham

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 17,00 kr
Kaffe med mælk 21,00 kr
Måltid hos McDonald's 42,00 kr
Vand (0,33 liter) 7,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 421,00 kr
Enkeltbillet 17,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 21,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 202,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 463,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 13.891,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Nottingham

Top flyselskaber