Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Merida

Flyvninger til Merida

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Merida, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Merida men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Merida en god grund til at bede om fri.

Det er nemt, praktisk og sikkert at booke en flyvning med Bravofly. Vores søgemaskine vil hjælpe dig med at booke en flyvning til Merida - alt hvad du skal gøre er at beslutte hvad du ønsker at pakke.

Gør Bravofly til din rejse partner! Garantien fra den førende i den europæiske rejseindustri er sin vægt værd i guld når du køber online.

Sammenlign prisen for din flyvning Merida med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Merida

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 9,00 kr
Kaffe med mælk 11,00 kr
Måltid hos McDonald's 25,00 kr
Vand (0,33 liter) 3,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 83,00 kr
Enkeltbillet 2,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 7,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 201,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 264,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 1.974,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Merida

Top flyselskaber