Har du brug for hjælp?

Fly til Mauritius

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

Hvis du har fundet dine flybilletter til Mauritius hurtigt, så bliv bare på Bravoflys hjemmeside lidt længere. Download vores app til smartphone: den gratis version har allerede al poweren fra Bravoflys søgemaskine til lavprissøgninger.

Det er virkelig nemt at finde en flyvning til Mauritius: udfyld bare søgemaskinens tomme felter, start søgningen og vælg den flyvning til Mauritius som passer dig bedst.

Hvis du er kommet til vores søgemaskine til lavprisflyvninger fordi du har brug for en flyvning til Mauritius. Udfyld søgeskemaet, start søgningen og vælg den lavprisflyvning som passer dig bedst.

Hver gang du organiserer dine rejser ved at bruge de redskaber Bravofly stiller til rådighed, ved du at du er i hænderne på eksperter indenfor verdensrejser.

Vi har udvidet resultaterne af vores søgninger med en liste af tilbud på flyvninger til Mauritius og vi er sikre på at du vil finde den flyvning som passer dig bedst. Hvis ikke, begynd en ny søgning.


Flyrejser efter land

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Mauritius

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Mauritius

Mad og drikke Prisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 14,00 kr.
Kaffe med mælk 16,00 kr.
Måltid hos McDonald's 37,00 kr.
Vand (0,33 liter) 5,00 kr.
Transport Prisgennemsnit
30-dageskort 187,00 kr.
Enkeltbillet 6,00 kr.
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 26,00 kr.
Tøj Prisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 316,00 kr.
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 409,00 kr.
Lønninger Prisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 3.600,00 kr.