Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Mashad

Flyvninger til Mashad

Bravofly giver dig også muligheden for at anvende dine tilbudsflyvninger til Mashad gennem hele året. Prøv at ændre afgangs- og ankomstdatoerne for Mashad, du vil blive forbløffet over antallet af flyvninger du finder.

Den service som tilbydes af Bravofly stopper ikke bare med at søge og booke dine flyvninger, men giver dig også mulighed for at skabe din rejse mens du sidder komfortabelt foran computeren.

Når du booker en flyvning til Mashad ved brug af Bravoflys søgemaskine, ved du at du kan drage fordel af mere end ti års erfaring indenfor området. De som flyver hyppigt ved hvor meget det betyder.

Sammenlign prisen for din flyvning Mashad med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Mashad på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Mashad

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 4,00 kr
Kaffe med mælk 14,00 kr
Måltid hos McDonald's 30,00 kr
Vand (0,33 liter) 1,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 85,00 kr
Enkeltbillet 1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 2,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 206,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 269,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 2.612,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Mashad