Søg

Fly fra Manchester til København

Manchester til København Flyinformation

Pris på returrejse

- - -

fra

-

Pris på udrejse

fra -

Fly med afgang fra

  • Manchester

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, EasyJet

Fra lufthavn København til bycentrum

8.99 km

Flyafstand

982.92 km

Flyreise fra Manchester til København

Fly Manchester - København

Skal du købe flybilletter fra Manchester til København, så check tider, priser, luftfartsselskaber mv. på bravofly.dk. Søgemaskinen her kommer op med et utal af forslag til netop den rejse, som du efterlyser. Brug evt. filtrene for at indsnævre din søgning. Du kan filtrere hvor mange stop du kan acceptere, om du evt. kun ønsker at se direkte fly, hvilken tid på dagen du ønsker at flyve, og hvis du har et favoritflyselskab, kan du filtrere alle de andre fra. Det er nemt og smart og meget overskueligt. Brug bravofly.dk hvad enten du skal købe flybilletter fra Manchester til København eller til andre destinationer ude i verden.


Offentlig transport er nemt og problemfrit

Lige meget om du er på forretningsrejse, på et dagsbesøg eller på et ugelangt ophold, så er København en by, som er nem at komme rundt i. Metroen kører direkte fra Kastrup Lufthavn og ind til Københavns centrum. Mange regional- og intercitytog begynder og ender deres tur i lufthavnen, og de kører alle både til Københavns Hovedbanegård samt ud i hele Danmark. Udenfor lufthavnsterminalerne finder du lufthavnsbusserne, som ligeledes kører ind til centrum. Du kan naturligvis også hoppe i en taxa, der holder altid mange lige udenfor terminalerne, og det er en effektiv og nem løsning, der kan føre dig direkte til dit overnatningssted. Skal du køre meget med offentlig transport i København, så er det en god idé at købe et Copenhagen Card. Kortet kan bruges til alle offentlige transportmidler, både Metro, busser og S-tog. Med Copenhagen Card opnår du desuden rabat på mange seværdigheder, museer, restauranter og ved billeje. Kortet kan købes online, i lufthavnen, på turistinformationen samt ved diverse salgssteder, som reklamerer med det. Kortet kan købes til 24, 36, 72 og 120 timer


København byder på topprofessionelle forhold.

København er en spændende by og det britiske medie BBC.com har kåret København til "muligvis verdens allerbedste by for forretningsrejsende". For det første pga. det store udbud af verdensklassehoteller, som findes i byen. Hotel d'Angleterre, Admiral Hotel, Radisson Blu og Crown Plaza nævnes af BBC.com, fordi de tilbyder udsøgt luksus og professionalisme til deres besøgende, ligesom hotellerne har topmoderne mødefaciliteter. Københavns restauranter er kendt viden om, og restaurant Noma har vundet æren som verdens bedste restaurant indtil flere gange. Flere andre restauranter har opnået Michelinstjerne-status, og endnu flere aspirerer til det. Desuden er Københavns Lufthavn hele 8 gange blevet kåret som den mest effektive lufthavn i Europa, så det er rimelig problemfrit at være rejsende til og fra København, hvilket især folk, der rejser meget, sætter stor pris på.


Europas grønneste by.

København er en af verdens mest cykelvenlige byer, og der cykles hver dag 1,2 mio. km i København. Det er en af de ting, som tilrejsende lægger mærke til og sætter stor pris på. Både cyklerne, de mange parker og grønne områder samt Københavns Havns rene badevand var grunden til, at København i 2014 blev kåret som Europas grønneste by - European Green Capital, som er EU-Kommissionens prestigefyldte pris. Rent faktisk kan 96% af alle københavnere gå til et grønt område på maksimum et kvarter, og de grønne omgivelser er i den grad også noget, man som tilrejsende påskønner.


To Forlystelser i absolut verdensklasse.

Tivoli og Bakken - de to store, folkelige forlystelser tiltrækker turister fra både ind- og udland. Smukke Tivoli midt i byen er en ægte turistmagnet, og er man i København i sommermånederne eller ved juletid, er det altid en fornøjelse at besøge den gamle have, lige meget hvor mange gange, man har været der før. Og Bakken med sin Tivolirevy, Bakkens Hvile, verdens ældste trærutchebane og alle de mange andre tilbud, tiltrækker også folk fra både nær og fjern.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til Manchester eller søg Billige flyrejser fra København til Manchester Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til København