Søg

Fly fra Malaga til København

Malaga til København Flyinformation

Pris på returrejse

- - -

fra

-

Pris på udrejse

fra -

Fly med afgang fra

  • Malaga

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Norwegian, Vueling

Fra lufthavn København til bycentrum

8.99 km

Flyafstand

2466.08 km

Flyreise fra Malaga til København

Fly Malaga - København

Flybilletter mellem Malaga og København tager mange turister mellem de to byer. Rejser du fra Malaga til Kastrup med fly, bliver du transporteret 2466 km gennem Europas lande i en hastighed af ca. 800 km/t. Det er en behagelig tur, hvor du i timerne mellem landingerne kan nyde udsigten, når vejret er klart. I højsæsonen er der dagligt charterflyvninger mellem de to byer.


Aeropuerto Malaga

Lufthavnen i Malaga betjener hele Costa del Sol. Den ligger 8 km sydvest for byen, og er en af de ældste lufthavne i Spanien. Mere end 12,5 millioner passagerer bruger dagligt Malaga Lufthavn. Der er mange flyvninger mellem Malaga og København, og det tager lidt under 4 timer at rejse fra den ene destination til den anden.


Forbindelser fra Københavns Lufthavn

Når du er landet i Københavns Lufthavn, Kastrup, er du ankommet til en lufthavn, der for flere år i træk er blevet kåret til den mest effektive lufthavn. Dette kan du nyde godt af og hurtigt komme videre på din skandinaviske færd. Skal du rejse videre rundt i Danmark, er der mulighed for at benytte regional- såvel som Intercity-tog. Her stiger du nemt ind direkte ved stoppet i lufthavnen og kan køre til byer som Odense, Aarhus, Esbjerg eller Frederikshavn. Desuden kører Øresundstoget også med jævne mellemrum (i dagtimerne hvert 20. minut) og kan bringe dig enten over Københavns Hovedbanegård op langs den sjællandske kyst nordpå til Helsingør, eller i den anden retning over Øresundsbroen til Sverige, hvor der stoppes i Malmö. Herfra kan du med det svenske jernbaneselskab SJ tage tog videre til svenske byer som Göteborg eller Stockholm. Hvis du blot skal tilbringe din tid i København, er det nemmeste at tage Metroen, der på bare 13 minutter bringer dig fra lufthavnen direkte til Københavns centrum (fx ved Kongens Nytorv).


Seværdigheder i København

København er en by, der er præget af sin beliggenhed ved vandet. Hvis vejret er til det, er der mulighed for nemt at komme til en af byens strande ved Øresund, og hvis du vil rejse lidt længere kan strandene på Sjællands nordkyst, fx den gamle fiskerby Tisvildeleje, anbefales. Her har du udsigt over Kattegat og de lange sandstrande egner sig både til badning om sommeren såvel som længere traveture, når vejret er køligere.En anden mulighed for at komme tæt på vandet, der er særligt interessant for familier og andre barnlige sjæle, er at besøge akvariet Den Blå Planet. Museet, der i sig selv er lidt af arkitektonisk perle, blev åbnet i 2013. Her kan du komme tæt på både hammerhajer og piratfisk fra Amazonas. Museet ligger på Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup og har åbent alle dage fra kl. 10-18, mandag dog helt til kl. 21.En anden mulighed for at opleve København fra vandsiden er at leje et værelse på hotelbåden CPHLiving. På den dertil indrettede husbåd kan du med en booket overnatning falde i søvn til bølgernes vuggen og samtidig stige ud om morgenen inde midt i København.


Klima og lyse nætter i København

København er en kystby i det nordlige Europa, og det afspejler sig naturligvis i de vejrlige forhold. Da byen er placeret i nærheden af Golstrømmen gør det dog er, at klimaet kan beskrives som milde vintre med mulighed for sne samt relativt kølige somre, hvor de varmeste måneder er juli og august. Her er den gennemsnitlige maks. temperatur på 20 grader. Regn kan forekomme hele året. Særligt om sommeren mærker man, hvordan byens indbyggere nyder solens stråler og livet udfolder sig i offentlige parker, på havnen og byens offentlige legepladser. Og hvis du skal en smut mod de nordlige breddegrader er de lyse nætter, hvor det ikke bliver mere end tusmørke om natten bestemt værd at opleve. Disse finder sted fra midten af maj til starten af august.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til Malaga eller søg Billige flyrejser fra København til Malaga Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til København