Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Lusaka

Flyvninger til Lusaka

Fly Lusaka

Hvis du er på udkig efter en flyvning til Lusaka til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til Lusaka vil komme frem som ved magi.

Når du gennemser vores tilbud på flyvninger til Lusaka så prøv at følge dit instinkt, hvis du ændrer filtrene i søgemaskinen, kan du også ændre tilbuddene på flyvninger til Lusaka, én dag kan gøre en stor forskel - tro på eksperterne.

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Lusaka, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne Lusaka for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Gør Bravofly til din rejse partner! Garantien fra den førende i den europæiske rejseindustri er sin vægt værd i guld når du køber online.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Lusaka

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 5,00 kr
Kaffe med mælk 14,00 kr
Måltid hos McDonald's 25,00 kr
Vand (0,33 liter) 3,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 188,00 kr
Enkeltbillet 4,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 16,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 612,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 340,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 17.762,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Lusaka