Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Lexington

Flyvninger til Lexington

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Lexington på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til Lexington men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til Lexington en god grund til at bede om fri.

Når du booker en flyvning til Lexington ved brug af Bravoflys søgemaskine, ved du at du kan drage fordel af mere end ti års erfaring indenfor området. De som flyver hyppigt ved hvor meget det betyder.

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger Lexington for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Hvis du ikke har fundet hvad du søger, så prøv at kigge i afdelingen for flyvninger hos Bravofly, da det er sandsynligt at én fra vores team allerede har tænkt på den samme rejse.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Lexington

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 13,00 kr
Kaffe med mælk 23,00 kr
Måltid hos McDonald's 44,00 kr
Vand (0,33 liter) 9,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 190,00 kr
Enkeltbillet 6,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 16,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 252,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 285,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 15.212,00 kr

Top flyselskaber