Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Menu
Mine reservationerHar du brug for hjælp?Ring for at booke004582568473Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til La Paz

Flyvninger til La Paz

Hvis du søger de priser på flyvninger La Pazsom passer dig bedst, er alt hvad du skal gøre at sammenligne alle de bedste mulige tilbud fra mere end 400 flyselskaber. Vi anbefaler at du anvender alle filtrene for at få de bedste tilbud.

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til La Paz, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Hvis du er på udkig efter en flyvning til La Paz til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til La Paz vil komme frem som ved magi.

Hvis du er på udkig efter tilbud på flyvninger til La Paz men du ikke ved hvornår du skal tage af sted, så gennemse resultaterne for din søgning... et supertilbud på en flyvning til La Paz en god grund til at bede om fri.

Gør Bravofly til din rejse partner! Garantien fra den førende i den europæiske rejseindustri er sin vægt værd i guld når du køber online.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger La Paz

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 11,00 kr
Kaffe med mælk 15,00 kr
Måltid hos McDonald's 31,00 kr
Vand (0,33 liter) 5,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 166,00 kr
Enkeltbillet 2,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 9,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 328,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 452,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 2.457,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til La Paz