Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Ring for at booke

Nationale fastnetnumre, pris afhænger af udbyderen

Fly til Kristiansund

Flyvninger til Kristiansund

På udkig efter en lavprisflyvning til Kristiansund er det virkelig nemt hos Bravofly. Bare udfyld søgemaskinens felter og du vil omgående få tilbudt et udvalg af forskellige lavprismuligheder til Kristiansund.

Vælg den flyvning som passer dig bedst mellem adskillige valgmuligheder, vores søgemaskine tilbyder at komme til Kristiansund, Bravofly tager sig af resten.

Hvad venter du på? Book din næste rejse med Bravofly… du bidrager med din passion for at rejse og vi bidrager med vores erfaring som førende i Europa for den online rejseindustri.

Sammenlign prisen for din flyvning Kristiansund med andre flyselskaber og indtil du finder den laveste pris, anbefaler vi at du bliver ved med at søge. Vi vil hjælpe dig med at spare mest muligt på din næste flyvning.

Når du gennemser vores tilbud på flyvninger til Kristiansund så prøv at følge dit instinkt, hvis du ændrer filtrene i søgemaskinen, kan du også ændre tilbuddene på flyvninger til Kristiansund, én dag kan gøre en stor forskel - tro på eksperterne.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Kristiansund

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 24,00 kr
Kaffe med mælk 28,00 kr
Måltid hos McDonald's 89,00 kr
Vand (0,33 liter) 12,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 54,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 212,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 539,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 44.627,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Kristiansund

Top flyselskaber