Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Krasnodar

Flyvninger til Krasnodar

Tilmeld dig til Bravoflys nyhedsbrev for at kunne holde dig opdateret med alle rejserelaterede nyheder med mere.

Hvis du er på udkig efter en flyvning til Krasnodar til lavpris og du ikke kan finde noget, så fortvivl ikke - hvis du kan være fleksibel med datoer, så indstil bare søgefiltret til fleksible datoer og din flyvning til Krasnodar vil komme frem som ved magi.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores søgemaskine. Alt du skal gøre er at sammenligne flybilletterne Krasnodar for alle de foretrukne flyselskaber og endda forskellige valgmuligheder der tilbydes af det samme flyselskab.

Endelig kan du søge alle dine lavprisflyvninger ved hjælp af Bravoflys søgemaskine. Book dine lavprisflyvninger fra og til Krasnodar, du vil finde den rigtige løsning med bare nogle få klik.

Hvis du ikke har besluttet hvor du vil rejse hen Krasnodar, så se vores tilbud på flyvninger. Bravofly er et førende firma på det europæiske marked på grund af de utallige valgmuligheder de tilbyder at komme til Krasnodar så vel som mange andre fordele.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Krasnodar

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter) 6,00 kr
Kaffe med mælk 10,00 kr
Måltid hos McDonald's 32,00 kr
Vand (0,33 liter) 3,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort 108,00 kr
Enkeltbillet 2,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1) 5,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...) 217,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende) 556,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat) 3.204,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Krasnodar