Søg

Fly fra København til Tenerife

København til Tenerife Flyinformation

Pris på returrejse

tir. 06 dec. - tir. 13 dec.

fra

1.130 kr.

Pris på udrejse

fra 1.130 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

Norwegian

Fra lufthavn Tenerife Sur Reina Sofia til bycentrum

27.83 km

Flyafstand

3824.01 km

Flyreise fra København til Tenerife

Fly København - Tenerife

Find jeres flybilletter fra København til Tenerifepå bravofly.dk. Her får I et stort udvalg af mulige rejser på strækningen for enhver smag og pengepung. Sæt evt. filtre ind, når I søger; så kan I fortælle søgemaskinen hvilken tid på dagen, I gerne vil rejse, hvor mange mellemlandinger I kan acceptere, evt. søge efter jeres foretrukne flyselskab osv. Det er nemt, og giver jer et godt overblik over de muligheder, I har.


Sommer året rundt

Når I har købt jeres flybilletter fra København til Tenerife, så er det med at komme afsted, og det kan kun gå for langsomt, for Tenerife er en fantastisk ø at besøge. Det tager omkring 5,5 timer med en direkte flyvning fra København til Tenerife, så der er ikke langt fra Danmarks rå klima til det milde, skønne klima på Tenerife. Tenerife er den største af De Kanariske Øer og er vejrmæssigt set et besøg værd hele året rundt. Men specielt om vinteren er det fantastisk at komme en tur til Tenerife, som kan prale med over 300 solskinsdage om året og en gennemsnitstemperatur på 20° til 25° hele året rundt. Om sommeren er der ofte noget varmere, men der er altid en behagelig temperatur på Tenerife selv i de varmeste måneder. Er I til badning og driverliv på stranden, så er Playa de las Américas på sydkysten et af de rigtig gode steder at tage til, med lange sandstrande, en god havnepromenade og et livligt natteliv. Tenerifes bedste strande ligger alle på sydkysten, men man kan finde gode strande på hele øen. Tag f.eks. til Playa de la Arena på vestkysten, som er en af Tenerifes specielle, sorte strande. Nordpå finder I den berømte Jardín Beach i Puerto de la Cruz.


Hyggelige byer

Der er mange hyggelige byer på Tenerife. Puerto de la Cruz er hovedbyen og en stor turistmagnet. Her kan I nyde bylivet samtidig med strandlivet, tage i den store Loro Parque, hvor I kan se over 300 papegøjearter, et arktisk landskab med pingviner og meget mere. På vestkysten finder I Puerto de Santiago, Los Gigantes og Playa la Arena - tre småbyer, som nærmest er vokset sammen. Her er naturen spektakulær, og I kan få nogle fantastiske solnedgange at se her på vestkysten. Marinaen i Los Gigantes er stor og har plads til ca. 400 både, hvoraf mange venter på de rigtige vinde til at krydse Atlanterhavet. La Laguna, eller San Cristobal de La Laguna, ligger midt på øen og er en gammel, historisk by, som også er Tenerifes universitetsby. Bykernen kom i 1999 på UNESCOS verdensarvliste, og er I interesserede i historie, kultur og arkitektur, så er bykernen som et stort, åbent museum.


Udflugter til lands og til vands.

Når I er på Tenerife, må I ikke snyde jer selv for en tur til vulkanen Pico del Teide. Den er 3718 m høj og har ikke været i udbrud siden begyndelsen af 1900-tallet, men det syder og damper fra sprækker i jorden omkring toppen! I kan enten tage på en organiseret tur til Teide, eller leje en bil og selv køre gennem de smukke, golde sletter i nationalparken på vej dertil. I kan ikke køre helt til toppen, men det er muligt at tage en svævebane det sidste stykke vej. Hvalsafari er en anden udflugt, som er værd at tage med. Der er mange hvaler og delfiner i vandene omkring De Kanariske Øer, og ved Tenerife lever de tæt på kysten. Det har gjort Tenerife til et af de bedste steder i Europa at tage på hval- og delfinsafari.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Tenerife til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Tenerife