Søg

Fly fra København til Stockholm

København til Stockholm Flyinformation

Pris på returrejse

ons. 05 okt. - man. 10 okt.

fra

268 kr.

Pris på udrejse

fra 268 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Norwegian

Fra lufthavn Stockholm Bromma til bycentrum

7.65 km

Flyafstand

522.4 km

Flyreise fra København til Stockholm

Fly København - Stockholm

Hvis I skal en tur til Stockholm, så søg efter flybilletter på bravofly.dk. Ruten København - Stockholm er meget populær, og flyveturen tager blot omkring en times tid.


Kær by har mange navne

Stockholm kaldes både Nordens Venedig, Nordens Paris samt Mälardronningens perle, og sandt er det, at Stockholm er Nordens største by med ca. 2,2 mio. indbyggere. Stockholm er bygget på 14 øer, der hvor søen Mälaren munder ud i Skærgården, og når man er der, forstår man, hvorfor byen har fået navnet Nordens Venedig, for der er broer, vand, både og liv overalt både til lands og til vands. Rigtig mange byer i Norden har fået tilnavnet Nordens Paris, og hvorfor Stockholm kaldes det, kan vel skyldes byens charme og kulturliv, men måske også at svenskerne jo lod de adelige hoveder rulle på Stortorget i "Det Stockholmske Blodbad" i år 1520, ganske som man gjorde det i Paris - en noget makaber reference, som er fantastisk beskrevet i Johs. V. Jensens bog "Kongens Fald".


Nyd de smukke, gamle bydele

Når jeres flybilletter fra København til Stockholm er købt, skal turen planlægges. Der er mange ting og steder, som man bare skal se, når man er i Stockholm. Den gamle bykerne Gamla Stan er med sine hyggelige, brostensbelagte gader et besøg værd. Det er her, I finder det føromtalte Stortorget, Stockholms ældste huse, små forretninger og dejlige caféer. Et andet kvarter, som I ikke må snyde jer selv for at opleve, er Södermalm, det gamle arbejderklassekvarter, som nu er Stockholms latinerkvarter og et yndet kvarter for kunstnere og andre kreative sjæle. Her finder i små butikker med kunsthåndværk, hyggelige caféer og gode restauranter. Holder I af Stieg Larsson og hans "Millennium-trilogi", så kan I her i Södermalm komme med på organiserede ture, hvor man besøger nogle af de steder, hvor hovedpersonerne fra bøgerne færdedes.


Kom omkring

Stockholms Metro, hvis ældste dele er fra 1950'erne, er kendt verden over som verdens længste kunstgalleri. Da Metroen blev bygget, besluttede bystyret, at man på stationerne skulle bringe kunst ud til folket. I dag er der udstillet kunstværker på mindst 90 af de 100 stationer, som findes i metrosystemet. Omkring 150 kunstnere er repræsenteret, og det er muligt at komme med på en rundtur med en T-bane ekspert og få lidt at vide om kunstværkerne og deres betydning. Det er en god idé at købe et Stockholm Card, når I er i byen. Med det kan I køre ubegrænset i toge, busser og sejle med mange færger, og der er entré til mange museer og seværdigheder inkluderet i prisen.


Kunst og kultur

Der er mange museer og seværdigheder i Stockholm. Besøg Kungliga slottet, som er kongefamiliens officielle bolig, Konstakademien, Nobelmuseet og mange andre fantastiske museer, men snyd ikke jer selv for et besøg på Vasa Museet, som er verdens bedst bevarede skib fra 1600-tallet. Skibet sank, få minutter efter det havde lagt fra kaj på sin jomfrurejse den 10. august 1628. Vasa lå trygt på bunden af Stockholms havn i 333 år, indtil det blev hævet og istandsat. Museet er det mest besøgte ikke-kunstmuseum i Skandinavien. Der er et utal af shows, koncerter og teaterforestillinger at se i Stockholm. Nogle af Skandinaviens bedste kokke serverer fantastiske (nordiske) retter i deres restauranter - flere af dem med stjerner i Michelin-guiden. I kan selvfølgelig også nyde et måltid mad uden Michelin stjerner, udbuddet er enormt og svenskerne er afslappede og ikke så højtidelige, når de går ud og spiser, og det afspejler sig i stemningen på restauranterne.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Stockholm til København Nu har du chancen!