Søg

Fly fra København til Oslo

København til Oslo Flyinformation

Pris på returrejse

fre. 02 dec. - søn. 04 dec.

fra

672 kr.

Pris på udrejse

fra 672 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Norwegian, Wideroe

Fra lufthavn Oslo til bycentrum

37.04 km

Flyafstand

483.39 km

Flyreise fra København til Oslo

Fly København - Oslo

Søg efter dine flybilletter fra København til Osloonline på bravofly.dk. Det giver dig muligheden for at vælge flytider og flyselskaber helt i dit eget tempo. På bravofly.dk får du nemt og hurtigt overblik over de muligheder, som de forskellige flyselskaber tilbyder. Ruten fra København til Osloer meget populær og er den hurtigste og nemmeste måde at komme fra Danmark til Norge på.


Fra A til B på (næsten) ingen tid.

Norges hovedstad er en hyggelig og behagelig by at være besøgende i, hvad enten du rejser dertil på forretningsrejse, eller du kommer som turist. Den hurtigste måde at komme fra Gardermoen lufthavn og ind til Oslo centrum på er ved at tage højhastighedstoget "Flytoget", som kører turen på omkring 20 minutter. Man kan desuden finde både bus og taxa uden for terminalen. Det offentlige transportsystem i byen består af busser, sporvogne, metro, færger og tog. Med et Oslo Pass kan du køre ubegrænset i 24, 48 eller 72 timer.


Stor kunst

Den store, norske kunstner, Edvard Munch, efterlod mange af sine værker til Oslo by. Kunstværkerne kan I se på Munch-museet, som ejer halvdelen af de malerier, som Munch nåede at male, samt alt hans grafiske arbejde. På Nasjonalgalleriet kan I ligeledes se værker af Munch. Det udendørs museum Vigelandsparken er også værd at bruge tid på. Her kan I se 200 skulpturer af kunstneren Gustav Vigeland. Parken er et yndet turistmål og har omkring 1 mio. besøgende om året. Der er mange andre museer og kunstværker at se i Oslo, I mangler blot at købe jeres flybilletterfor at komme afsted og se dem.


Kultur og motion i skøn forening.

Nordmændene er friluftsmennesker, og i Oslo er der mange muligheder for at komme ud i naturen. Kom på en guidet vandretur på Ullevålseter, Lilloseter eller i Sognsvann og se noget af det Oslo, som er svært at finde uden guide. I kan også tage med på en ca. 8 km lang løbetur med Oslo Running Tours - en tur med guide og med ca. 10 indlagte stop ved lokale attraktioner, som guiderne vil fortælle lidt om. Oslo Guidebureau tilbyder guidede vandreture rundt i Oslo, og AlternativOslo tilbyder alternative ture rundt i Oslo på enten cykel, til fods eller med sporvognen. Er man til sport er et besøg på Holmenkollen næsten et must - skihopbakken, der er kendt som en arkitektonisk perle og hæver sig majestætisk over den norske hovedstad.


"Uden mad og drikke..."

Hvad enten I er i Oslo på forretningsrejse eller som turister, skal sulten stilles, og det er der mange muligheder for at få. I centrum omkring Karl Johan er der masser af caféer og hyggelige restauranter og desuden en hel del jazz klubber for dem, der vil ud og opleve nattelivet. Norsk fisk og vildt skal man næsten smage, når man besøger Oslo. Der er restauranter for enhver pengepung og enhver smagsretning, så det største problem er at vælge. I bydelen Vulkan, er der et stort, indendørs madmarked, hvor I kan købe specialiteter og mad til at tage med hjem, ligesom I kan få god mad serveret på stedet. Ved Aker Brygge og Tjuvholmen ved havnefronten ligger restauranterne på stribe, og her er der samtidig smukt at sidde og nyde sin mad - især i de lange, lyse sommeraftener. Kaffe er "in" i Norge, som har nogle af verdens bedste baristaer, og caféer er der mange af overalt; så I behøver hverken at gå tørstige eller sultne i seng, når I besøger Oslo.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Oslo til København Nu har du chancen!