Fly fra København til Nice

Opdateringer omkring Covid-19. - Oplysninger om refunderinger og aflysninger. Foretag ændringer i din booking på Mit Bravofly. Læs om de seneste rejserestriktioner.

København til Nice Flyinformation

Pris på returrejse

søn. 27 mar. - tor. 31 mar.

fra

733 kr.

Pris på udrejse

fra 320 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

  • Nice

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Norwegian

Fra lufthavn Nice til bycentrum

6.36 km

Flyafstand

1384.2 km

Flyreise fra København til Nice

Fly København - Nice

Hvis du rejser meget, ønsker Bravofly at være din troværdige partner til at finde flyvninger, hoteller og biler i Nice og over hele verden.

Når du booker dine flybilletter hos Bravofly, vil du blive tilbudt ekstra Scacciapensieri forsikring, som Bravofly tilbyder helt gratis.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal tage hen på ferie, så lad dig selv blive vejledt af vores tilbud på flyvninger til Nice fra København, hvis du ikke har faste datoer, resultaterne vil hjælpe dig med at beslutte dig.

Den service som Bravoflys søgemaskine tilbyder, er ikke begrænset til at vælge en flyvning København-Nice, hvis du downloader vores app til iPhone, vil den være utrolig anvendelig mens du er på ferie.

Goddag og velkommen til Bravoflys søgemaskine til lavprissøgninger! Hvis du er her, er det fordi du er på udkig efter en lavprisflyvning København-Nice, hvis du ikke har fundet den rette flyvning København-Nice, er det kun fordi du var på en anden hjemmeside.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Nice til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Nice