Søg

Fly fra København til Manchester

København til Manchester Flyinformation

Pris på returrejse

fre. 04 nov. - tir. 08 nov.

fra

384 kr.

Pris på udrejse

fra 384 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

  • Manchester

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, EasyJet

Fra lufthavn Manchester til bycentrum

14.54 km

Flyafstand

982.92 km

Flyreise fra København til Manchester

Fly København - Manchester

Køb jeres flybilletter fra København til Manchester online, rejs til Manchester og oplev denne fantastiske storby som byder på både kultur, natteliv, shopping og naturligvis fodbold, fodbold og så lidt mere fodbold. Hos bravofly.dk får I et fuldstændigt overblik over, hvilke flyselskaber, der flyver på ruten, find de afgangstider, der passer jer bedst, find de bedste priser og beslut i ro og mag, hvilke flybilletter til Manchester, som I ønsker at købe


Transport til og fra Manchester lufthavn

På de hurtigste ruter varer det bare et par timer med en flyvning mellem København og Manchester, og fra lufthavnen Manchester er der flere transportmuligheder ind til centrum af byen. I kan hoppe på et af de mange tog, der kører fra lufthavnens station, The Station og ind til Piccadilly midt i Manchester. Det varer ca. 20 minutter, og togene kører hele tiden. Der kører også mange busser, både lokale ruter og decideret lufthavnsbusser. De holder lige udenfor terminalen. Endnu en mulighed for offentlig transport fra lufthavnen er Metrolink, Manchesters moderne letbane. Sidst, men ikke mindst, kan I naturligvis tage en taxa ind til byen.


Fodbold, fodbold, fodbold.

Måske er du kommet til Manchester, fordi du er fodboldfan, eller måske er du overhovedet ikke interesseret i fodbold. Men man kommer ikke uden om, at meget drejer sig om fodbold i Manchester. De to rivaliserende klubber Manchester United og Manchester City spiller på hver deres enorme hjemmestadion, og de er begge et besøg værd. Manchester United spiller deres hjemmekampe på Old Trafford. Her kan I komme ind og se stadion samt museet, der er tilknyttet. Manchester Citys stadion hedder Etihad Stadium eller City of Manchester Stadium. Dette er også åbent for besøgende og har ligeledes et museum tilknyttet. Og så har Manchester naturligvis et National Football Museum, der er meget interessant og viser, hvorfor fodbold er så populær en sport.


Moderne og klassiske bydele

Er du til noget hipt og moderne, så skal du tage ud omkring Old Trafford til The Quays. Området var engang et trist og kedeligt dok-, værfts- og industriområde, som i dag er totalt forvandlet. Arkitekterne har udfoldet deres kreative evner, og bydelen er meget modernistisk og utroligt spændende at besøge. Er du derimod på jagt efter genbrug, retro, unikke forretninger og velbesøgte caféer, så skal du besøge bohemedistriktet, The Northern Quarter. Chinatown i Manchester er en af verdens største, kinesiske bydele udenfor Kina. Her kan I spise fantastisk, kinesisk mad, købe souvenirs og nyde travleden og menneskemylderet på gaderne. I Manchester finder du naturligvis en overflod af velassorterede butikker og shoppingcentre, med spændende forretninger og et stort udvalg.


Gamle bøger i smukke omgivelser.

Holder du af litteratur og gamle bøger, så har Manchester nogle unikke biblioteker, som alle er et besøg værd. Chetham's Library menes at være det ældste, eksisterende offentlige bibliotek i England. Biblioteket er fra det 17. århundrede. Set udefra ligner John Rylands Library mere et slot eller en katedral end et bibliotek. Samlingen af bøger og skrifter er enorm og her findes bl.a. den ældste, kendte udgave af Det nye Testamente, St. John Fragment. Manchester Central Library er UK's andetstørste bibliotek og er bestemt også et besøg værd. Om ikke andet, så bare for at se den smukt restaurerede bygning, som biblioteket har til huse i. The Portico Library and Gallery åbnede i 1806 og har en bemærkelsesværdig samling bøger fra det 19. århundrede, bl.a. førsteudgaver og sjældne eksemplarer. Alle de nævnte biblioteker er placeret i gamle, majestætiske bygninger, og det er med en vis ærefrygt for de gamle mestre, at man betræder de hellige haller.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Manchester til København Nu har du chancen!