Søg

Fly fra København til Helsinki

København til Helsinki Flyinformation

Pris på returrejse

tor. 09 feb. - man. 13 feb.

fra

1.180 kr.

Pris på udrejse

fra 1.180 kr.

Fly med afgang fra

Fly med ankomst til

  • Helsinki

Flyselskaber, der flyver til denne destination

SAS, Norwegian, Finnair

Fra lufthavn Helsinki til bycentrum

17.07 km

Flyafstand

883.09 km

Flyreise fra København til Helsinki

Fly København - Helsinki

Book bare dine flybilletter hos Bravofly uden en eneste bekymring, alle flybilletter booket hos Bravofly er dækket af vores Scacciapensieri forsikring.

Hvis du rejser meget og har brug for et praktisk, pålideligt værktøj, som du kan tage med på dine rejser, så download Bravoflys iPhone app - du vil finde den utrolig anvendelig.

Goddag og velkommen til Bravoflys søgemaskine til lavprissøgninger! Hvis du er her, er det fordi du er på udkig efter en lavprisflyvning København-Helsinki, hvis du ikke har fundet den rette flyvning København-Helsinki, er det kun fordi du var på en anden hjemmeside.

Den service som Bravoflys søgemaskine tilbyder, er ikke begrænset til at vælge en flyvning København-Helsinki, hvis du downloader vores app til iPhone, vil den være utrolig anvendelig mens du er på ferie.

Få mest muligt ud af vores tilbud på flyvninger til Helsinki fra København, vi har udvalgt denne måneds bedste flyvninger til dig.


Måske er du interesseret i Billige flyvninger til København eller søg Billige flyrejser fra Helsinki til København Nu har du chancen!


Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Helsinki